Matkakalenteri

29.09.-05.10.2019 su-la

KYLPYLÄLOMA - Haapsalu Fra Mare

29.09.-05.10.2019 su-la

495eur

Tervetuloa pidettyyn Fra Mareen syksyiselle kylpylälomalle! Merellinen, mäntymetsäinen ympäristö on ihanan rauhallinen ja rentouttava, kylpylä kodikas ja kaupungillekin on kävelymatka. Monipuoliset kylpylähoidot, Thalasso Spa osaston merivesiallas ja saunat sekä valoisa ravintolasali luovat oivalliset puitteet perinteiselle kylpylälomalle.

Kylpylämatkamme ovat melkein "ovelta-ovelle" matkoja - bussi on mukana koko matkan ajan ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussissa laivamatkoillakin. Kuljettajamme on koko viikon kanssanne ja huolehtii lomanne sujumisesta.

Haapsalu on vireä pikkukaupunki Viron länsirannikolla, noin 100 kilometrin päässä Tallinnasta. Kaupungissa on vanhan kylpyläajan tunnelmaa – kauniisti kunnostettu rantapromenadi ja aivan valloittavia pieniä taloja kahviloineen ja kauppoineen. Fra Maren ympäristössä on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja syksyinen metsä houkutteleekin päiväreippailulle ja kaupunkikävelylläkin pääsee merellisiin maisemiin.

Thalasso Spa Fra Mare*** on viihtyisä ja kodikas. Se sijaitsee rannalla, mäntymetsän siimeksessä. Torille ja keskustaan on kävelymatkaa vajaa kilometri. Kylpylä on rakennettu 1997 ja sitä on uusittu paljon viime vuosina. Ensimmäisessä kerroksessa on vastaanotto, aulabaari, pieni kauppa sekä ravintola, jossa järjestetään myös iltaohjelmaa.

Huoneita on 116, joista 20 Thalasso Spa-luokkaa. Standard-luokan huoneissa on erilliset vuoteet, laminaattilattia, puhelin, tv sekä suihku ja wc. Thalasso Spa huoneet ovat 2. kerroksessa ja niissä on lisäksi jääkaappi sekä osassa merinäköala ja parveke. Myös kolmen hengen huoneita ja perhehuoneita on saatavilla. 1. kerroksessa on inva-huone.

Thalasso Day Spa –siivessä on hoito-osasto, jossa kylpylähoitojen lisäksi on saatavilla kampaamo- ja kauneushoitoja. Thalasso Spasta löytyy kaksi löylysaunaa sekä höyry-, suola-, infrapuna- ja sanarium leposaunat, merivesiuima-allas ( 8x11m ) ja poreallas. Pihapiirissä on lämmitetty ulkouima-allas, jonne pääsee uimaan myös sisäkautta.

Fra Mare sopii liikuntarajoitteisillekin, vaikka rakennuksessa ei olekaan hissiä. Sisääntulossa on loiva luiska ja piha-alueella asfaltoituja kävelyteitä. 1. kerroksessa on huoneita, ravintola sekä hoitotilat ja siellä pääsee liikkumaan esteettä.

Varaa oma matkasi soittamalla 09 872 6465 tai sähköpostilla: matka(a)astor.fi

Matkan hinta on 495eur/hlö ja siihen sisältyy:

 • bussikuljetukset Vantaalta Vantaalle ja tällä matkalla myös Kirkkonummelta Kirkkonummelle. Helsingissä pysähdymme vähintään Kiasmalla.
 • laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
 • majoitus kahden hengen standard-huoneessa
 • puolihoito: aamiainen ja päivällinen – täysihoidossa lisäksi lounas
 • lääkärinkonsultaatio ja 13 hoitoa, 1/2 henkilökohtaisia ja 1/2 ryhmähoitoja
 • aamu-uinti merivesialtaassa, aamuvoimistelu rannalla 07:30-08:00
 • Thalasso Day Spa -osaston käyttö klo 13:00-22:00
 • sauvakävely thalassoterapian perinteiden mukaan pitkin meren rantaa ja kuntopolku mäntymetsässä ohjaajan seurassa 13:15-14:00
 • kuljettaja-matkanjohtajan palvelut

Lisämaksusta:

 • yhden hengen huone 110eur
 • ruokailut ja hytit laivamatkoille

Kylpyläpakettiin sisältyviä hoitoja ovat:

Henkilökohtaisia hoitoja: 25min. hieronta, mutahoito, ultraäänihoito, sähköhoito (darson-valisaatio, amppelipulssi) magneetti- ja magneettilaserhoito, inhalaatio, yrtti- ja porekylpy, vedenalainen hieronta, musiikkiterapia sekä venytysterapia Mastercare-hoitopöydällä. Ja ryhmähoitoja: kuntovoimistelu salissa, vesivoimistelu, joogavenytys, suolahuone, parafiinihoito, kelluntahoito, rentoutumishuone sekä hierova tuoli ja musiikkiterapia.

Laivamatkat: Helsinki – Tallinna 10:30-13:00 Viking XPRS ja Tallinna – Helsinki 12:00-14:15 Eckerö Line Finlandia.

Maksu- ja peruutusehdot kylpylämatkoilla:

Matkan maksu: ennakkomaksu 100eur/hlö kahden viikon kuluessa varauksesta ja loppumaksu kuukautta ennen matkaa. Mikäli matka varataan alle kuukausi ennen matkaa, koko matkan hinta maksetaan heti.

Mahdollisessa peruutustapauksessa kuluja peritään yleisten matkapakettiehdojen mukaisesti seuraavasti:

 • toimistokulut 40eur/varaus, jos matka peruutetaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista
 • ennakkomaksu 100eur/hlö, jos matka peruutetaan 45-21 vuorokautta ennen matkan alkamista
 • 50% matkan hinnasta, jos matka peruutetaan 21-7 vuorokautta ennen matkan alkamista
 • 75% matkan hinnasta, jos matka peruutetaan 7-3 vuorokautta ennen matkan alkamista
 • 95% matkan hinnasta, jos matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

Peruutuskulut ovat samat peruutuksen syystä riippumatta, joten suosittelemme tarkistamaan oman matkustajavakuutuksen voimassa olon ja kattavuuden hyvissä ajoin ennen matkaa.

Tämä on matkapaketti, josta Astor oy Matkapalvelu on asettanut vakuuden Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon ( www.kkv.fi ) ja matkalla noutatetaan 01.07.2018 voimaan tulleita matkapakettiehtoja.