Matkakalenteri

29.09.-05.10.2019 su-la

20.10.-26.10.2019 su-la

27.10.-17.11.2019 su-su

KYLPYLÄLOMA - Pärnu Viiking Spa

20.10.-26.10.2019 su-la

alk. 485eur

Lokakuinen Pärnu kutsuu kylpylälomailemaan! Kylpylää ja kaupunkia - Pärnu ei useimmille suomalaisille enää esittelyjä kaipaa!

Viron suosituimpana kylpyläkohteena sen kävelykatu Rüütlin kaupat ja kahvilat ovat tulleet jo monelle tutuksi. Mukavinta Pärnussa on liikkua kävellen ja puistokadut villoineen sekä rantapromenadi houkuttelevatkin päiväreippailulle.

Kylpylämatkamme ovat lähes "ovelta-ovelle" matkoja - bussi on mukana koko matkan ajan ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussissa laivamatkoillakin. Kuljettajamme on koko viikon kanssanne ja huolehtii lomanne sujumisesta.

Kylpylähotelli Viiking Spa sijaitsee vallihautojen vieressä, lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta. Vuosien varrella kylpylää on laajennettu ja nykyään se koostuu neljästä rakennuksesta, jotka ovat yhteydessä toisiinsa lasikäytävillä.

A-talossa on ruokasali, kahvila-baari, myymälä ja kauneushoitola sekä hammaslääkärin vastaanotto. B-talossa ovat hoito-osasto, apteekki ja optikkoliike ja C-osassa uima-/vesivoimisteluallas ja saunat. Hoitohuoneita on kaikissa talossa. Taloissa on hissit ja ruokasaliin mennessä voi tarvittaessa käyttää ns. pyörätuolihissiä. Kylpylä järjestää konsertteja ja tansseja.

Saunaosastolla on uima-allas (6 x 14m), poreallas, suomalainen sauna, suola- ja höyrysauna. Aamu-uinnilla suomalainen sauna on lämpimänä. Aukioloajat vaihtelevat eri päivinä.

Viiking Saaga vesi- ja saunakeskus "viikinkien keidas” onkaloineen ja luolineen. Erikoisuutena on kattopuutarha ja iglusauna! Vesikeskuksessa on iso uima-allas vesihierontapisteillä, vastavirtajoki, lastenallas, höyry-suola-, aromi-höyry-, suomalainen- ja kostea suomalainen sauna, sanarium, japanilainen allas, poreallas, baari ja katolla viikinkien kotasauna. Viiking Saaga on vieraiden käytössä su 10:00-22:00, ma-to 12:00-22:00, pe 12:00-17:00 ja la + pyhäpäivinä 10:00-17:00.

Huoneita Viiking Spassa on 150 ja niissä on puu- tai laminaattilattia, tv, jääkaappi sekä suihku ja wc. AB-talossa ovat standard-luokan huoneet ja CD-talossa sekä A-talon 4. kerroksessa superior-huoneet.

Varaa oma matkasi soittamalla 09 872 6465 tai sähköpostilla: matka(a)astor.fi

Matkan hinta on:

AB-talo, standard-luokka 485eur/hlö
CD-talo, superior-luokka 515eur/hlö

ja siihen sisältyy:

 • bussikuljetukset Vantaalta Vantaalle tai Kirkkonummelta Kirkkonummelle. Helsingissä pysähdymme vähintään Kiasmalla
 • laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
 • majoitus kahden hengen huoneessa valitussa huoneluokassa
 • puolihoito; aamiainen ja päivällinen
 • lääkärinkonsultaatio ja 3 kylpylähoitoa päivässä arkisin sekä yksi lisähoito = 16 hoitoa
 • aamusauna ja -uinti C-talon saunaosastolla, kuntosalin käyttö
 • Viiking Saagan vapaa käyttö yllä olevina aikoina
 • ostoskierros
 • kuljettaja-matkanjohtajan palvelut

Lisämaksusta:

 • yhden hengen huone AB-talo standard 110eur,
 • kahden hengen huone yhden käyttöön CD-talo superior 160eur
 • täysihoito 25eur
 • hytit ja ruokailut laivamatkoilla

Kylpyläpakettiin sisältyviä hoitoja ovat: osahieronta 20 min, vesihieronta, yrttikylpy, porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla, osokeriiti-parafiinihoito, paikallinen kylmähoito, hierontatuoli, darsonvalisaatio, ultraäänihoito, inhalaatiohoito, sähköhieronta, magneettihoito, laskimohoito geelillä (jalat), rentoutushoito, lääkintävoimistelu ryhmässä, lääkintävoimistelu yksilöllinen, vesivoimistelu (ma – pe).

Lisähoitoja ovat: Hierontatuoli, suolahoito, verensokerin tutkimus, kolesterolin tutkimus, virtsakoe tutkimus, hemoglobiinin tutkimus tai PSA-testi.

Laivamatkat: Helsinki – Tallinna 10:30-13:00 Viking XPRS ja Tallinna – Helsinki 12:00-14:15 Eckerö Line Finlandia. 

Maksu- ja peruutusehdot kylpylämatkoilla:

Matkan maksu: ennakkomaksu 100eur/hlö viikon kuluessa varauksesta ja loppumaksu kuukautta ennen matkaa. Mikäli matka varataan alle kuukausi ennen matkaa, koko matkan hinta maksetaan heti.

Mahdollisessa peruutustapauksessa kuluja peritään yleisten matkapakettiehdojen mukaisesti seuraavasti:

 • toimistokulut 40eur/varaus, jos matka peruutetaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista
 • ennakkomaksu 100eur/hlö, jos matka peruutetaan 45-21 vuorokautta ennen matkan alkamista
 • 50% matkan hinnasta, jos matka peruutetaan 21-7 vuorokautta ennen matkan alkamista
 • 75% matkan hinnasta, jos matka peruutetaan 7-3 vuorokautta ennen matkan alkamista
 • 95% matkan hinnasta, jos matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

Peruutuskulut ovat samat peruutuksen syystä riippumatta, joten suosittelemme tarkistamaan oman matkustajavakuutuksen voimassa olon ja kattavuuden hyvissä ajoin ennen matkaa.

Tämä on matkapaketti, josta Astor oy Matkapalvelu on asettanut vakuuden Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon ( www.kkv.fi ) ja matkalla noutatetaan 01.07.2018 voimaan tulleita matkapakettiehtoja.