Matkakalenteri

29.09.-05.10.2019 su-la

20.10.-26.10.2019 su-la

27.10.-17.11.2019 su-su

MALTA – pitkä matka

27.10.-17.11.2019 su-su

1690eur/hlö

Syksyn pitkä matka vie tällä kertaa keskelle Välimerta Maltalle, joka koostuu lukuisista saarista. Majoitumme pääsaarella sijaitsevaan Sliemaan, aivan pääkaupunki Valettan kupeeseen. Matkan aikana tehtävät retket ja yhteinen ohjelma rytmittävät viikkoja ja muutoin nautitaan Välimeren syksyn leppoisasta säästä ja kiireettömästä elämänmenosta.

Matkalla on matkanjohtajana maltalaissyntyinen, mutta jo vuosikymmeniä sitten Kirkkonummelle asettunut Carlos Aquilina.

Plaza Regency hotel 3* sijaitsee keskeisellä paikalla Slieman rantakadun varrella ja siitä on helppo lähteä tutkailemaan vireää kaupunkia putiikkeineen, kahviloineen ja ravintoloineen. Slieman keskustaan tulee kävelymatkaa kilometrin verran ja hotellin edessä olevalta pysäkiltä pääset kätevästi pidemmillekin retkille mm. Vallettaan ja St Julianiin paikallisbusseilla.

Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, joita yhdistää 6. kerroksessa kävelysilta. Toisessa rakennuksessa on 7 kerrosta ja toisessa 8, hissi. Rakennettu 1975 ja uusitaan jatkuvasti, huoneita viimeiksi laajemmin 2017 ja tänä keväänä on mm. rakennettu lasituksia katutason ravintoiloille.

Hotellissa on pääravintola, jossa aamiainen ja matkamme puolihoitoon kuuluva buffet-illallinen tarjoillaan, baari, pizzeria sekä paikallistenkin suosiossa oleva kahvila Cara´s. Kattoterassilta aukeaa upea näköala merelle. Talvikuukausina sen uima-allas ei ole avoinna, mutta marras-huhtikuussa on käytettävissä lämmitetty sisäallas, mereen pääset pulahtamaan rantakadun toisella puolella olevalta pieneltä kalliorannalta.

Kaikkiaan 211 huonetta, joissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, laminaatti- tai laattalattia, televisio sekä kylpyhuone, jossa wc, amme/suihku ja hiustenkuivaaja. Osassa huoneita on parveke. Huoneiden koot ja sisustustyyli vaihtelevat. Näköala on joko sivukaduille tai lisämaksusta merelle. Huomioithan, että hotelli sijaitsee keskusta-alueella, joten liikenteen äänet saattavat kuulua huoneisiin. Hotellissa on maksuton Wi-Fi, joka saattaa joittain toimia hitaasti.

Carloksen johdolla tehdään retket:

 • ensimmäisenä aamuna infotilaisuus ja sen jälkeen tutustuminen hotellin ympäristöön sekä Sliemaan kävelykierroksella.
 • Pohjoisella saarikierroksella nähdään mm. Mostan katedraali, San Antonion puutarha, Maltan kauneimmaksikin kaupungiksi kutsuttu Mdina kapeine katuineen ja hunajankeltaisine taloineen sekä Ta Qalin käsityöläiskylä. Kokopäiväretki, kevyt lounas.
 • Eteläinen saarikierros vie puolestaan pääkaupunki Vallettaan, kolmoiskaupunkeihin Vittoriosaan, Cospicuaan ja Sengleaan, kuuluisalle siniselle luolalle sekä Marsaxlokkin pieneen kalastajakylään, jonka viikkomarkkinoilla voit tehdä hyviä löytöjä omaksi iloksi tai tuliaisiksi. Kokopäiväretki, kevyt lounas.
 • maltalaisten herkkujen äärelle päästään maltalaisessa illassa ravintola Gozitanissa.

Lisäksi voit osallistua lisämaksullisille retkille mm. Gozon saarelle tai rannikkoristelylle.

Varaa oma matkasi soittamalla 09 872 6465 tai sähköpostilla: matka(a)astor.fi

Matkan hinta on 1690eur/hlö ja siihen sisältyy:

 • Turkish Airlinesin lennot Helsinki – Malta – Helsinki ( via Istanbul ), ateriat lennolla sekä käsimatkatavara 8kg ja kirjattava matkatavara max. 23kg.
 • majoitus standard-luokan kahden hengen huoneessa
 • puolihoito: aamiainen ja illallinen
 • lentokenttäkuljetukset Maltalla
 • yllä mainitut retket
 • matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Lisämaksusta:

 • yhden hengen huone 350eur
 • merinäköalallinen huone 160eur/hlö ( 320eur/huone )

Lennot Turkish Airlines:

27.10. su 12:35–17:10 Helsinki-Istanbul, TK1762 ja 18:40–19:15 Istanbul-Malta, TK1371

17.11. su 09:30–13:45 Malta-Istanbul, TK1370 ja 14:45–17:15 Istanbul-Helsinki, TK1763

HUOM! Maltan hotelleissa veloitetaan matkailijoilta majoitusvero, joka on tällä matkalla 5eur/hlö ja se maksetaan suoraan hotellille uloskirjautumisen yhteydessä.

Matkan lmaksu- ja peruutusehdot:

ennakkomaksu 200eur/hlö kahden viikon kuluessa ja loppumaksu 45 vrk ennen matkaa.

Mahdollisissa peruutustapauksissa peritään peruutuskuluja seuraavasti:

 • toimistokulut 100eur/henkilö, jos matka peruutetaan viimeistään 60 vrk ennen matkaa
 • ennakkomaksu 200eur/hlö, jos matka peruutetaan 59-30 vrk ennen matkaa
 • 50% matkan hinnasta, jos matka peruutetaan 30-15 vrk ennen matkaa
 • 75% matkan hinnasta, jos matka peruutetaan 14-7 vrk ennen matkaa
 • 95% matkan hinnasta, jos matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vrk ennen matkaa

Peruutuskulut ovat samat peruutuksen syystä riippumatta, joten suosittelemme tarkistamaan oman matkustajavakuutuksen voimassa olon ja kattavuuden hyvissä ajoin ennen matkaa.

Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 16 matkustajaa 14.08. mennessä.

Tämä on matkapaketti, josta Astor oy Matkapalvelu on asettanut vakuuden Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon ( www.kkv.fi ) ja matkalla noutatetaan 01.07.2018 voimaan tulleita matkapakettiehtoja.