Ryhmille: Haapsalu Fra Mare

Kysy tarjousta ryhmällesi:

Lähetä tarjouspyyntö tästä!

Haapsalu on viehättävä pikkukaupunki Viron länsirannikolla, noin sadan kilometrin päässä Tallinnasta. Kaupungissa on vanhan kylpyläajan tunnelmaa – rantapromenaadi ja aivan valloittavia pieniä taloja.

Thalasso Spa Fra Mare*** on viihtyisä ja kodikas. Se sijaitsee rannalla, mäntymetsän siimeksessä. Torille ja keskustaan on kävelymatkaa vajaa kilometri. Kylpylä on rakennettu 1997 ja sitä on uusittu vuosina 1999 ja 2006. Paraillaan uusitaan standard-luokan huoneita.

 

Ensimmäisessä kerroksessa on vastaanotto, aulabaari, pieni kauppa sekä ravintola, jossa on buffet- sekä a´la carte -ravintola ”Bergfeldt”. Ravintolassa järjestetään myös iltaohjelmaa. Vastaanotossa on vuokrattavana mm. kävelysauvoja, polkupyöriä, suksia, hiihtokenkiä, lautapelejä, hiustenkuivaajia ja kylpytakkeja.

Huoneita on 116, joista 20 Thalasso Spa-luokkaa. Standard-luokan huoneissa on erilliset vuoteet, laminaattilattia, puhelin, tv sekä suihku ja wc. Thalasso Spa huoneet ovat 2. kerroksessa ja niissä on lisäksi jääkaappi sekä osassa merinäköala ja parveke. Myös kolmen hengen huoneita ja perhehuoneita on saatavilla. 1. kerroksessa on inva-huone.

Thalasso Day Spa –siivessä on hoito-osasto, jossa kylpylähoitojen lisäksi on kampaamo- ja kauneushoitola. Thalasso Spasta löytyy kaksi löylysaunaa sekä höyry-, suola-, infrapuna- ja sanarium leposaunat, merivesiuima-allas ( 8x11m ) ja poreallas. Pihapiirissä on vielä lämmitetty ulkouima-allas, jonne pääsee uimaan myös sisäkautta.

Fra Mare sopii hyvin liikuntarajoitteisillekin, vaikka rakennuksessa ei olekaan hissiä. Sisään tultaessa on loiva luiska ja piha-alueella on asfaltoituja kävelyteitä. 1. kerroksessa on huoneita, ravintola sekä hoitotilat ja siellä pääsee liikkumaan esteettä.

Henkilökohtaisia hoitoja ovat: 25 min. käsin hieronta, mutahoito, ultraäänihoito, darsonvalisaatio, magneettihoito, magneetilaserhoito, valoterapia Bioptron lamppu, inhalaatio, amplipulssi, yrttikylpy, porekylpy, vedenalainen hieronta, musiikkiterapia, hierova tuoli ja musiikkiterapia, venytysterapia Mastercare-hoitopöydällä.

Ryhmähoitoja ovat: kuntovoimistelu salissa 30 min., vesivoimistelu 30 min., vesiaerobiikki 30 min, joogavenytus, suolakammio, parafiinihoito, kelluntahoito (floatingterapia musiikilla), rentoutumishuone (SAD valoterapia ja meriteemahuone), sauvakävely thalassoterapian perinteiden mukaan pitkin meren rantaa ja kuntopolku mäntymetsässä ohjaajan seurassa 13.15.-14.00.

Kylpylälomaan 7 vrk sisältyy:

  • laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
  • bussikuljetus Tallinna - Fra Mare ja Fra Mare - Tallinna ryhmän omalla bussilla
  • majoitus kahden hengen standard-huoneessa (kylpytakki: vuokra 13eur)
  • puolihoitoruokailut alkaen illallisesta ja päättyen aamiaiseen 
  • lääkärinkonsultaatio ja 15 hoitoa, 1/2 henkilökohtaisia ja 1/2 ryhmähoitoja
  • aamu-uinti merivesialtaassa, aamuvoimistelu (sään salliessa rannalla)
  • Thalasso Day Spa -osaston käyttö klo 13:00-22:00
  • kylpylän suomenkielisen oppaan palvelut

Lisämaksusta:

  • täysihoito
  • yhden hengen huone

Laivamatkat:

Helsinki - Tallinna 11:30-14:00 Viking XPRS ja Tallinna - Helsinki 12:00-14:00 Eckerö Line Finlandia. Ajoaika Tallinnasta Haapsaluun on puolisentoista tuntia.

Oma bussi mukaan?

Lisää matkustusmukavuutta saa, kun ottaa kylpylämatkalle bussin mukaan jo kotikulmilta alkaen. Tällöin matkatavarat kulkevat bussissa myös laivamatkoilla ja perillä voi tehdä erilaisia retkiä lähiympäristöön. Kysy lisää!

 

Matkat ovat valmismatkoja, joiden vastuullinen matkanjärjestäjä on Astor oy Matkapalvelu.