Ryhmille: Saarenmaa - Grand Rose

Kysy tarjousta ryhmällesi:

Lähetä tarjouspyyntö tästä!

Saarenmaan kylpylämatkoilla on bussi mukana koko matkan ajan. Näin matkatavarat kulkevat mukavasti laiva- ja lauttamatkoillakin ja paikan päällä päästään tutustumaan Kuressaareen ja sen sen ympäristöön laajemminkin.

Viron suurin saari Saarenmaa on varsin idyllinen lomakohde ja lyhyt lauttamatka mantereelta tuntuu siirtävän matkailijan toiseen maailmaan. Kauniit mäntymetsät, peltoaukeita reunustavat katajat ja tietenkin meri luovat rauhallisen lomamaailman. Viehättävässä pääkaupungissa Kuressaaressa on oikeaa pikkukaupungin lepposaa tunnelmaa ja kaikki on kävelymatkan päässä; vaikuttava piispanlinna, keskustan ostoskadut ja tori, ravintolat ja kahvilat.

Grand Rose kylpylä sijaitsee keskustassa, aivan keskusaukion ja torin tuntumassa – vain ovesta ulos ja olet kaikkien kaupungin palveluiden äärellä. Kiertele kapeilla kaduilla ja pistäydy pieniin putiikkeihin. Päiväkävelyllä voit suunnata Piispanlinnan puistoon ja istahtaa sen päätteeksi päiväkaffelle pääkadun viihtyisiin kahviloihin ja ravintoloihin. Kuresaari on oivallinen kohde rentouttavan ja kiireettömän kylpyläloman viettoon.

Romanttisella ruusuteemalla sisustettu Grand Rose on tasokas ja viihtyisä, keskeisestä sijainnistaan huolimatta rauhallinen. Ruusuteema näkyy kaikkialla hotellissa, pienissäkin yksityiskohdissa – hotellin omien sanojen mukaan: “Ruusu on rakkauden, nuoruuden, terveyden, puhtauden, ystävyyden ja menestyksen symboli” ja mikäpä olisikaan parempi lähtökohta laadukkaaseen kylpylään.

Sisääntulokerroksessa on vastaanoton yhteydessä lokoisa aula nojatuoleineen sekä kauneushoitola. Kylpylän tunnelmallinen ravintola Rose sijaitsee kellarikerroksessa, jossa vanhat kiviseinät kertovat rakennuksen pitkästä historiasta. Iltaisin Rose toimii a´la carte -ravintolana. Kesäaikaan hotellin sisäpihalla on viihtyisä terassi, jossa on tarjolla virvokkeiden lisäksi pientä syötävää. 

Spakeskus Rosariumissa on jopa ylellinen tunnelma. Kaiken keskiössä olevaa uima-allasta ympäröi seitsemän erilaista saunaa, poreallas ja japanilainen allas sekä hoitohuoneet. Kylpemisen lomassa voit nauttia virvokkeita baarista, joka tarjoaa myös pientä syötävää. Kylpylähoitojen lisäksi tarjolla on laaja valikoima kauneus- ja hemmotteluhoitoja.

Ruusuteema jatkuu myös mukavissa huoneissa, jotka ovat kaikki hieman erilaisia ja poikkeavat kooltaan sekä sisustukseltaan toisistaan – osa huoneista on hotellin peruskorjatussa osassa ja osa uudisrakennuksessa. Kahden hengen huoneissa on joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, kaapeli-tv, puhelin, wifi, kokolattiamatto tai laminaattilattia ( peruskorjatussa osasa ) sekä kylpyhuoneessa suihku/amme, wc, hiustenkuivaaja ja kylpytakki. Muutamissa huoneista on ranskalainen parveke ja ylimmän kerroksen huoneissa viisto katto. Kaikki huoneet ovat savuttomia, allergiahuoneita ja invahuone sekä isompia perhehuoneita on saatavilla tilauksesta. Yhteensä 65 huonetta, joista kaksi sviittejä ja 8 de lux huoneita, huoneita on kolmessa kerroksessa, joihin kaikkiin pääsee hissillä.

Vastaanotossa on tallelokerot sekä mahdollisuus vuokrata polkupyöriä.

Hotellin omat internet-sivut: www.grandrose.ee 

Kylpyläpakettin sisältyviä hoitoja ovat: klassinen hieronta 20 min, lämmittävät hunaja-maitokäsineet, eksoottinen vuorivahahaude, suolakammio, aromiöljyjä sisältävä hierontakylpy, aromaattinen vedenalainen anti-stressi -hieronta, rentoutus hierontatuolissa, fysikaaliset hoidot:ultraääni, magneettihoito, inhalaatio, paikallinen valohoito, Medy Jet -vesihierontasänky ja solarium 5 min.

Kylpylälomaan 7 vrk sisältyy:

 • bussikuljetukset alkaen pääkaupunkiseudulta alkaen koko matkan ajan
 • laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
 • Saarenmaan lauttamatkat
 • majoitus kahden hengen huoneessa
 • puolihoito ( aamiainen ja lounas )
 • lääkärintarkastus ja yhteensä 18 kylpylähoitoa
 • SPA- ja saunakeskus Rosaariumin rajoittamaton käyttö klo 08:00-22:00
 • opastettu Kuressaaren kaupunkikierros/-kävely maanantai-iltapäivänä
 • puolenpäivän saariretki, jonka tarkempi ohjelma voidaan sopia toiveiden mukaisesti
 • Astor Matkapalvelun kuljettaja-matkanjohtajan palvelut

Lisämaksusta:

 • yhden hengen huone
 • täysihoito

Laivamatkat:

Helsinki - Tallinna 08:30-11:00 Eckerö Line Finlandia ja Tallinna - Helsinki 18:00-20:30 Viking XPRS. Ajoaika Tallinnasta Kuressaareen lauttamatkoineen on noin 4-5 tuntia riippuen lauttojen aikatauluista.

Matkat ovat valmismatkoja, joiden vastuullinen matkanjärjestäjä on Astor oy Matkapalvelu.