Bussikuljetukset matkoillamme

Astor oy Matkapalvelu on täyden palvelun ryhmämatkatoimisto, josta saatte kaikki matkaan liittyvät palvelut - myös bussikuljetukset. Yli 20 vuoden linja-autoliikennöitsijä kokemuksen perusteella tiedämme kuinka mukavaa on matkata tutulla autolla ja mielellään vieläpä tutun kuljettajan kanssa.

Teemme yhteistyötä useamman liikennöitsijän kanssa, jotka kaikki tarjoavat paitsi laadukkaan kaluston ja ammattitaitoiset kuljettajat, myös asiakaspalvelun, jota me - ja te asiakkainamme - kuljettajalta odotamme. Astorin matkoilla ja retkillä kuljettaja toimii myös matkanjohtajana huolehtien matkan sujumisesta sekä käytönnön asioista. Hyppää kyytiin ja nauti matkasta!

Grandell Tilausajot / Jalobus Oy

Jalobus Oy ja Grandell-tilausajot ovat kuljettaneet tilausajoasiakkaitaan jo yli 60 vuoden ajan ammattimaisella ylpeydellä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Käytössänne on laadukas ja moneen menoon soveltuva bussikalusto. Valikoimastamme on helppo valita tarpeenne mukaan eri kokoluokkaan ja varustetasoon varustettu tilausbussi. Voit valita vaikka VIP-pikkubussin, kokousbussin tai jopa harvinaisen ja hienon double-decker -kerrosbussin.

 

Mikäli tarvitsette ryhmällenne vain tilausajokuljetuksia voitte olla yhteydessä suoraan Grandell Tilasuajoihin: grandell@grandell.com tai puh. 02 477 6800.

Palvelu Hytönen

Hytösen Juhaa näkee mm. Lapin reissullamme sekä päiväretkillä.

 

Palvelu Hytönen liikennöi hyvätasoisilla 50-paikkaisilla busseilla, monille jo tutussa punaisessa värissä. Varusteina on mm. ilmastointi/lämmitys, wc, cd/dvd-soitin, turvavyöt ja säädettävät penkin. Tilaviin tavaratiloihin mahtuvat milloin matkalaukut, lastenrattaat tai rollaattorit - ja tietenkin Lapin rinkat ja sukset!

 

Mikäli tarvitsette ryhmällenne vain tilausajokuljetuksia voitte olla yhteydessä suoraan Hytösen Juhaan: bussi@palveluhytonen.fi tai puh. 040 5801509

Packalen Bus Oy

Packalen Busin hopeanharmaita autoja näkee mm. kylpylämatkoillamme sekä tietenkin päiväretkillä.

 

Packelenin kalustossa löytyy erikokoisia autoja moniin tarpeisiin aina 18-paikkaisista pikkubusseista pitkään 58-paikkaiseen bussiin. Kaikissa autoissa on ilmastointi/lämmitys, cd/dvd-soittimet sekä turvavyöt, normaalikokoisissa busseissa myös wc.

 

Mikäli tarvitsette ryhmällenne vain tilausajokuljetuksia voitte olla yhteydessä suoraan Packelnin Runeen tai Helenaan: info@packalenbus.fi tai puh. 050 337 6997.