Astor Oy Matkapalvelu yrityksenä

Yhteystiedot

puhelin: 09 872 6465

sähköposti: matka(a)astor.fi

postiosoite: Astor oy Matkapalvelu, Metsotie 3 A, 01450 VANTAA

Toimistomme ei ole katutasossa oleva myyntitoimisto, joten toivomme teidän sopivan tapaamisen ennakkoon joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Astor oy Matkapalvelu (y-tunnus 1076368-5 ) on Kuluttajaviraston (www.kuluttajavirasto.fi) vakuusrahaston/valmismatkaliikerahaston

jäsen (2909/00/MjMv) ja noudatamme Yleisiä Valmismatkaehtoja.Lisäksi olemme jäsenenä mm. Suomen Matkatoimistoalan liitto SMALissä sekä Vantaan Yrittäjissä

Astorin historiaa

Astor Matkapalvelu on 1996 perustettu matkatoimisto ja Vantaalainen perheyritys - 20 vuotta matkailun parissa on tullut siis täyteen. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme hyviä matkailualan palveluita, joiden hinta-laatusuhde on kohdallaan. Meille tärkeää on hyvä ja asiakkaan tarpeet huomioiva palvelu kaikissa matkailuun liittyvissä asioissa.

Monivuotinen kokemuksemme matkailualalta on käytettävissänne suunnitellessanne matkojanne ympäri maailmaa ja toivommekin voivamme tarjota Teille hyviä matkoja aina matkakärpäsen pistettyä.

Erikoisosaamistamme ovat ryhmä-, tilaus- ja erikoismatkat, jotka teemme asiakkaidemme toivomusten mukaisesti minne tahansa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.Omaa tuotantoa meillä on säännöllisesti moniin Viron kylpylöihin. Lisäksi teemme itse erilaisia valmismatkoja Baltiaan ja Eurooppaan, sekä kaupunkilomia että kiertomatkoja. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina jotain uutta ympäri vuoden.

Astor oy Matkapalvelu on saanut viimeimmäksi vuonna 2019 AAA-luottoluokituksen, johon ylsi vain 2,7% yrityksistä.

Yhteystiedot

Astor Oy Matkapalvelu - Travelservice
VANTAA - Korso

Tel. 09-872 6465

Sivukartta